Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PS. food & lifestyle kookboek en de benodigdheden die jouw tijdens de eerste week op weg helpen.

 

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vind. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PS. food & lifestyle gemiddeld 1 - 1½ kg. per week af, een man 1½ - 2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

 

In de volgende fase bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer "normale" producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PS. food & lifestyle producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

 

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.