Wat is PS. food & lifestyle?

 

  • Persoonlijke begeleiding van jouw coach
  • Makkelijk, lekker en gezond eetpatroon
  • Voedingsplan op maat
  • Een gezonde levensstijl
  • Een jaar lang nabegeleiding van je coach

 

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

PS. food & lifestyle focust op resultaat voor de lange termijn. Op inspiratie, motivatie en duwtjes in de rug als je het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op jouw manier.

 

Jouw persoonlijk plan

 

Tijdens het programma ga je niet minder eten, maar leer je anders eten: minder koolhydraten, meer eiwitten. We leren je graag een gezond en normaal eetpatroon aan, dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Zodat het ook gemakkelijk vol te houden is.

Het PS. food & lifestyle programma telt 3 fases met elk 5 tot 7 eetmomenten per dag (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en handige tussendoortjes). Doordat je geregeld mag eten is het goed vol te houden en zul je weinig last van hongergevoel hebben.

 

  • In de eerste fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Deze fase begin je met het "starterspakket" welke hieronder wordt uitgelegd. In deze fase wordt veel discipline gevraagd en mag je niet te veel afwijken van het programma. Je verliest in deze fase  snel en veel gewicht. Iedere dag heb je om de 2,5 uur een eetmoment en gebruik je  de producten van PS. food & lifestyle , evt. aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis.
  • In de tweede fase (de overgangsfase) leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PS. food & lifestyle producten vervangen door gewone voedingsproducten.
  • In de derde en laatste fase heb jij je streefgewicht behaald en eet je alleen nog tussendoortjes van PS. food & lifestyle wanneer je hier behoefte aan hebt.

 

Het Starterspakket

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PS. food & lifestyle kookboek en de benodigdheden die jouw tijdens de eerste week op weg helpen.

 

 

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vind. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PS. food & lifestyle gemiddeld 1 - 1½ kg. per week af, een man 1½ - 2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

 

In de volgende fase bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer "normale" producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PS. food & lifestyle producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

 

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.