Ik kan me goed voorstellen dat graag wilt weten wat de kosten van het PS. food & lifestyle dieet voor jou zijn.

De kosten van het PS. programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Een product of eetmoment kost ca. €2,80. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je €14,- per dag en ongeveer €98,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de
voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast zijn de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Om overzichtelijk te maken wat de verschillende producten/fases kosten geef ik hieronder nog in een schema weer wat de kosten zijn.

Advies en intake gesprek

  • Geen kosten

Wekelijks consult

  • Geen kosten

Weeg- en meetmomenten

  • Geen kosten

Fase 1

(bestaat uit ca. 5 a 6 PS. food & lifestyle producten per dag, excl. groente/vlees/vis)

  • Een eetmoment is ca. € 2,80
  • Bij 5 eetmomenten ben je ongeveer 14,- per dag kwijt

 


Fase 2

(vanaf fase 2 eet je minder PS. food & lifestyle producten en gaan we opbouwen naar normale voeding)

  • Een PS. food & lifestyle maaltijd/eetmoment kost ca. € 2,80
  • De kosten zijn dus afhankelijk van hoeveel PS. food & lifestyle producten je in desbetreffende fase gebruikt.

 


Starterspakket

(bestaande uit 7 dagen, per dag 6 producten, PS. food & lifestyle kookboek, shaker, 2 x voedingssupplement plus introductiebrochure met handig weekmenu voor de eerste week)

  • € 159,-

Na het behalen van jouw streefgewicht tot een jaar lang consult en weegmomenten

  • Geen kosten

De PS. food & lifestyle producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Door de grote hoeveelheid eiwit in de PS. food & lifestyle producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de verschillende fasen bouw je het aantal PS. food & lifestyle producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Ik begeleid je nog een jaar zodat je je leert om je streefgewicht te behouden. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.